Misschien afsluitingen vanwege internationale hockeywedstrijden

INTERLANDS OP HC ROTTERDAM IN JUNI
In de hockeywereld is de Pro League de landencompetitie, waarvan in 2022 tien wedstrijden plaatsvinden op HC Rotterdam op zaterdag 17, zondag 18, dinsdag 20 en woensdag 21 juni.
PARKEREN

Vanwege tegenvallende kaartverkoop worden onderstaande maatregelen waarschijnlijk niet uitgevoerd!!!!!

Er worden parkeerkaarten verkocht voor parkeren bij de Van Nellefabriek en dan zijn er pendelbussen naar de club. Alleen de organisatie, spelers en Vips zullen parkeren op het parkeerterrein van de club en een klein deel van de Hazelaarweg. Om te voorkomen dat bezoekers in de wijk gaan parkeren, worden professionele verkeersregelaars ingezet op de Minosstraat, Lamsrustlaan en aan beide kanten van de Ledastraat.

GEBRUIK INRIJDKAART VOOR 110-MORGEN EN HOOG-HILLEGERSBERG
Op de volgende momenten is een inrijdkaart noodzakelijk voor de bewoners van 110-Morgen, Hoog-Hillegersberg en hun bezoekers:
zaterdag 17 juni: 13.00-17.00 uur
• zondag 18 juni: 13.00-17.00 uur
• dinsdag 20 juni: 15.30-19.30 uur
• woensdag 21 juni: 15.30-19.30 uur
Een extra kaart voor evt. bezoek is af te halen bij de Wijkwinkel op Minervaplein 96 (ma-vr van 9.00-12.00 uur).
OVERIG
Rondom de wedstrijden ZAL sprake zijn van versterkt geluid in HET stadion.
Voor dit evenement is een vergunning aangevraagd en heeft de club uitgebreid contact met de gemeente en diensten als de Veiligheidsregio, politie en verkeersmarinier.
De organisatie op HC Rotterdam doet er van haar zijde alles aan om mogelijke overlast te beperken. Indien er nog vragen zijn, zijn ze bereikbaar op het mailadres welcome@hcrotterdam.com.
Meer informatie over dit evenement is te vinden op www.hcrotterdam.com.