Jubileumfeest BO-110Morgen 6 September Minervaplein

Komt allen vrijdag 6 september meedoen van 13.00 tot 20.00 uur

Jubileumfeest BO-110MORGEN

Er is een springkussen, er wordt gestoeprand, doe samen 4 op een rij, er zijn optredens, je kunt snuffelen in de rommelmarkt kramen, er is informatie van allerlei lokale instanties, er zijn vanaf 17.00 uur heerlijke hapjes uit allerlei wereldkeukens, er is een loterij en een veiling voor onze goede doelen van dit jaar: Ambulance Wens en KNGF Geleidehonden. Neem voor deze laatsten ook uw plastic doppen mee!

Talent gezocht voor open podium: geef je op!!!

13.00 uur: Opening door wethouder Grauss.

Tussen 13.00 uur en 20.00 uur: diverse snuffelmarkten, diverse kramen met informatie uit de wijk/gebied.

Onze Woning zal bewoners vragen hun ervaringen te delen voor een boek vanwege het 100 jarig bestaan, de activiteiten zullen voor het Kantoor van Onze Woning plaatsvinden.

Vanaf het podium zijn er diverse optredens en eventueel een open podium, daarnaast zal er tussendoor 3 keer een veiling plaatsvinden voor de goede doelen.

Vanaf 16.00 uur: zullen er voorrondes plaatsvinden van het Rotterdams kampioenschap stoepranden. Winnaars kunnen worden afgevaardigd naar het Nederlands kampioenschap op 22 september (leeftijd van 6-98 jaar).

Vanaf 17.00: kan er worden geproefd van eten uit diverse culturen.

Om 18.45 uur: zal de prijsuitreiking van het stoepranden plaatsvinden.

Om 19.30 uur: de trekking van de grote loterij. Enveloppen zijn inmiddels te koop voor €2,50 per enveloppe met daarin 5 nummers. Een indicatie van de prijzen: diner bonnen, een fiets, een busreis voor 2 personen en zo nog veel meer (50 prijzen in totaal).

Rond 20.00 uur: zullen we afsluiten met het overhandigen van de cheques aan de Stichting Wens en Stichting Geleidehond.