Gratis stroom bij Rotterdam The Hague Airport

Van de vereniging Bewoners tegen Vliegtuigoverlast: Claim je stroom bij Ron!

Directeur Ron Louwerse van RTHA vertelde eerder bij onder meer BNR Nieuwsradio dat een deel van de stroom die wordt opgewekt op zijn nieuwe zonneweide GRATIS wordt verstrekt aan gehinderde omwonenden. Hij zei deze mensen zo te willen “afkopen”.

De zonnecentrale zou een jaaropbrengst hebben van 14 miljoen kWh. Daarvan is 1/3 deel, dus 4,67 miljoen kWh voor u als omwonenden. Dat is net genoeg voor 1200 huishoudens (bron Engie). Dat is lang niet genoeg voor alle tienduizenden huishoudens in de omgeving die last hebben van de luchthaven. Daarom is de claim van uw deel juist nu heel belangrijk. Wie weet hanteert men later “wie eerst komt die het eerst maalt”. Op is dan op!

Het is niet moeilijk om uw deel te claimen. Vul het formulier op deze site in:

Claim ook gratis stroom bij Rotterdam The Hague Airport!

en de BTV vrijwilligers zorgen dat uw claim terecht komt bij de luchthavendirecteur Ron Louwerse. Zijn vrijgevigheid kunnen we toch niet onbeantwoord laten! Hij deed immers meerdere keren joviaal de plechtige “belofte”. De Vereniging BTV registreert uw claim tegelijkertijd in een streng beveiligde database, dit voor eventueel later.