Fotowedstrijd VSW

Tot 31 augustus kunnen foto’s van Hillegersberg-Schiebroek ingestuurd worden naar de Vereniging Stedebouwkundig Wijkbehoud (VSW).  Zie details hieronder:

De VSW daagt u uit!

Wie maakt de mooiste foto over wijkbehoud?

De VSW organiseert daarom een fotowedstrijd.
Inwoners van Hillegersberg, Schiebroek en Terbregge worden uitgenodigd om in beeld te brengen wat voor hen van waarde is. Dat kan een gebouw zijn of een kunstwerk, maar ook een straat of een uitzicht. Zolang het maar gaat om een vast element in Hillegersberg, Schiebroek of Terbregge dat ook als zodanig behouden kan worden. (dus geen foto van een zwanenpaar met jongen).

U kunt uw foto(‘s) sturen naar:
fotowedstrijd@vsw.biz
(maximaal 2 foto’s per deelnemer).
Vermeld bij uw inzending uw adres, en ook locatie, datum en tijdstip van de foto. En… licht toe waarom deze plek voor u van waarde is.

De uiterste inzenddatum is 31 augustus 2020.
De foto’s worden beoordeeld door een jury met o.m. professionele fotografen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Een selectie van de mooiste foto’s zal dit najaar worden tentoongesteld waarbij op de openingsdag van de expositie de prijzen worden uitgereikt aan de winnaars.

Te winnen prijzen:
•  Foto uitgeprint op groot formaat canvas,
•  een fotoboek over de buurt en…
•  een speciale poster.

Onder alle deelnemers worden tevens 10 VSW-jaar-lidmaatschappen incl. abonnement op het magazine
“Tussen Wilgenplas & Rotte” verloot.

Een selectie van de foto’s zal op de VSW website/Facebook en in het magazine Tussen Wilgenplas & Rotte worden gepubliceerd.

De foto(‘s) moet(en) voldoen aan de volgende eisen:
Bestandstype jpg, Bestandsgrootte minimaal 300 dpi
Kleur / zwart-wit

Tenslotte:
Door inzending geeft de fotograaf de VSW toestemming de foto’s te gebruiken voor publicatie. De naam van de fotograaf zal daarbij worden vermeld. De fotograaf vrijwaart de VSW van eventuele vorderingen van derden.

De VSW ziet uw inzending graag tegemoet!